Забронювати

ТОП-5 літніх розваг у Східниці

Якщо вам не хочеться нудьгувати у місті і вслухатися у повітряні тривоги, а душа все ще вимагає відпочинку і пригод – гарною ідеєю буде поїздка в прохолодні Карпати!
Відпочинок в Карпатах з басейном – це хороша можливість насолодитися неймовірними краєвидами, красою природи, на повні груди вдихнути п’янкого аромату смерекової хвої та відчути справжнє щастя. І найкращий варіант – це відпочинок у Східниці – курортному містечку, яке увійшло в ТОП-10 найбезпечніших курортів України.

Та крім релаксуючого і спокійного відпочинку, оздоровлення Східницькими лікувальними мінеральними водами, і відвідування СПА- процедур  – інколи хочеться активних розваг. І вони є у Східниці. СПА – готель «Респект Карпати» пропонує вам ТОП-5 активних розваг, які допоможуть відновити душевну стійкість та поновлять життєві сили.

ТУСТАНЬ. Приїхати на відпочинок у Східниці і не відвідати одну із найпопулярніших туристичних локацій у Карпатах – неможливо! Кожен турист чи відпочивальник зобов’язаний відвідати унікальну середньовічну фортецю давньої Русі. Тут ви отримаєте яскраві емоції та позитивну енергетику, чудові панорамні фото, а також вдосталь находитися вузькими стежками давньоруської митниці. Від СПА – готель «Респект Карпати» до заповідника Тустань – трохи більше 7 км.

ОГЛЯДОВА ВЕЖА ТА ВЕЛОПОДОРОЖІ. У 2022 році в регіоні відкрито надзвичайно цікаву локацію – оглядову вежу на горі Цюхів Верх (931 м). Це нова родзинка активного відпочинку в Східниці, яка створена владою у рамках проекту «ВелоБескиди». Маршрут зі Східниці розпочинається на горі біля СПА – готель «Респект Карпати», де розташовані 5 і 6 джерела мінеральних вод. Відстань до оглядової вежі Цюхів Верх – 7 км. Подолавши цю дистанцію ви отримаєте насолоду від неймовірної панорами на перший карпатський хребет та на міста регіону. Звісно, що у цю подорож потрібно йти чи їхати в гарну сонячну погоду.

ВОДОСПАДИ. Відпочинок у Східниці відкриває доступ відразу до 5 самобутніх водоспадів: «Лазний», «Гуркало», «Крушельницький», «Сопіт» та «Кам’янка». Відстань до них є дещо більшою і годиться лише для підготовлених велосипедистів чи пішоходів. Проте, на авто цілком реально за один день відвідати їх усіх і покупатися в їхніх природніх чанах. У випадку, коли ви прибули у СПА- готель «Респект Карпати» потягом, ми забезпечимо вас авто з водієм. Відстані до водоспадів від СПА – готель «Респект Карпати»: «Лазний» – 15 км, «Сопіт» – 17 км, «Крушельницький» – 23 км, «Гуркало» – 25 км, «Кам’янка» – 37 км.

СХОДЖЕННЯ НА КАРПАТСЬКІ ВЕРШИНИ. Відпочинок у Східниці може бути цікавим для шанувальників пішохідних сходжень в гори. Карпатські вершини заповідника «Сколівські бескиди», які розташовані поблизу, невисокі і тому доступні навіть для дітей. Ми пропонуємо розглянути 3 маршрути: Цюхів Верх – вершина, яка розміщена найближче і пропонує чудовий краєвид з оглядової вежі проекту «ВелоБескиди» (відстань від готелю – 7 км). Гора «Небесної сотні» висотою 890 м, розташована за 15 км від готелю і крім карпатської панорами, ви зможете помилуватися розлогою долиною річки Стрий, русло якої робить кілька В-подібних поворотів та відвідати урочище «Праліс Громового Лісу», де зосереджено нагромадження великих кам’яних брил. Найвищою горою заповідника «Сколівські бескиди» – є гора Парашка висотою 1271 м. Гора знаходиться на відстані 26 км від СПА – готелю «Респект Карпати». Саме в її долині несе свої води водоспад «Гуркало».

ГРИБАРСТВО і ЯГОДИ. Ця атракція закриває ТОП-5 активного відпочинку в Східниці. Літо і осінь – це сезон грибів і ягід у Карпатах. Тут вони найекологічніші, оскільки поряд відсутнє шкідливе виробництво. Біля Східниці є кілька грибних і ягідних місць, які можуть порадувати вас гарним урожаєм. Проте, ми рекомендуємо вам відправлятися у Карпатський ліс у супроводі провідника. СПА – готель «Респект Карпати» забезпечить вас місцевим знавцем грибних і ягідних місць. Відстань? – важко виміряти. Важливо, щоб були повні корзини смачних і поживних дарів карпатської природи.

Звичайно, ви можете наповнити свій відпочинок у Східниці щоденними активностями, та треба пам’ятати і про релакс! Бо найкращою втечею з міста є активний відпочинок в Карпатах з басейном, СПА-процедурами і смачною кухнею.

СПА – готель «Респект Карпати» – це найкращий відпочинок в Карпатах з басейном! У нас краще!